Η Εταιρία - ploes.org

ploes.org

H Ploes (από την ελληνική λέξη «πλόες» = ρότα, πλους, πορεία) ξεκίνησε τη δραστηριοτητά της το 1986, με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων, σε οικονομικά ζητήματα ιδιωτών κι επιχειρήσεων.

Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, αφοσίωση και άμεση ανταπόκριση στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και με την εξειδίκευση των στελεχών της, η Ploes κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να χτίσει ένα ισχυρό όνομα στην αγορά, βασισμένο στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Με την πάροδο των ετών, η συνεχής ανοδική πορεία των εργασιών της και το ευρύ δίκτυο συνεργατών της, δημιούργησαν πρόσφορο έδαφος για την έναρξη μίας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας – αυτής της Ploes με την Syntono LTD. Η δεύτερη, με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στον κλάδο των νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, ήρθε να συμβάλλει στην δυναμική της Ploes, ώστε και οι δύο οργανισμοί να παρέχουν πλέον ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις για επαγγελματίες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η Ploes και η Syntono LTD μοιράζονται κοινή φιλοσοφία, την ίδια αφοσίωση και το ίδιο πάθος, με τη μόνη διαφορά τους να έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχουν πλέον εξειδικευμένα τμήματα, με καταρτισμένο προσωπικό, που αναλαμβάνουν ξεχωριστά τις οικονομικές, τις νομικές και τις εμπορικές υπηρεσίες.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του διαφοροποιημένου και διαρκώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος της αγοράς, η Ploes επέκτεινε πρόσφατα την δραστηριότητά της και στους τομείς marketing – προώθηση – διαφήμιση. Με την εφαρμογή παραδοσιακών και ψηφιακών μέσων επικοινωνίας, παρέχει στον επαγγελματία και την επιχείρηση τη δυνατότητα διαφοροποίησής τους από τον ανταγωνισμό, και συνεπώς τη δυνατότητα ανάπτυξής τους. Οι έμπειροι κι εξειδικευμένοι συνεργάτες της στο κομμάτι της επικοινωνίας και διαφήμισης, αφότου έρθουν σε επαφή με το brand και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος, ή/και των υπηρεσιών του πελάτη, αναλαμβάνουν τη δημιουργία μίας επικοινωνιακής στρατηγικής που περιλαμβάνει full-extra υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στην ιδιαίτερη ανάγκη του. Η νέα υπηρεσία προώθησης και διαφήμισης της Ploes, Prime World Services, αποτελεί πλέον ένα αυτόνομο τμήμα, με σκοπό να δημιουργεί ευκαιρίες αποτελεσματικής επικοινωνίας και προβολής της επιχείρησης μέσω του web, και να δίνει λύσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές ανάγκες. Γιατί η δύναμη κάθε επιχείρησης σήμερα πηγάζει από την επικοινωνία με τους πελάτες της!

Αφετηρία μας, οι πελάτες μας
Στόχος μας, η ικανοποίησή τους
 Όραμά μας, η απόκτηση μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης

© 2016 ploes.org. All rights reserved.