Επιχειρηματικές Αποστολές - ploes.org

Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο του προσανατολισμού της στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της παρούσας οικονομικής συγκυρίας και την δυσχέρεια της Ελληνικής αγοράς, σας ενημερώνει ότι εξασφάλισε την διέξοδο της επιχείρησής σας από την κρίση επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σας στο εξωτερικό.

Η ύφεση στην ελληνική οικονομία και τα μέτρα που μειώνουν την καταναλωτική δύναμη του αγοραστικού κοινού, έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα αυτές που δεν είχαν ως τώρα παρουσία στο εξωτερικό. Η επέκταση των δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, αποτελεί μια λύση που μπορεί να προσφέρει όχι μόνο την επιβίωση σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά και το εφαλτήριο της ανάπτυξης για το μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει επιχειρηματικές αποστολές, ανοίγοντας το δρόμο στις ελληνικές επιχειρήσεις σε νέες αγορές. Έχοντας, ήδη, πραγματοποιήσει με επιτυχία επιχειρηματικές αποστολές στο Εμιράτο του Κατάρ και στο Τσαντ, προχωράει ανοίγοντας το δρόμο σε νέες αγορές, τόσο στο ευρύτερο αραβικό κόσμο όσο και σε Ασία και Αφρική.

Η επέκταση των δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, αποτελεί μια λύση που μπορεί να προσφέρει όχι μόνο την επιβίωση σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά και το εφαλτήριο της ανάπτυξης για το μέλλον, έτσι λοιπόν:

  • Είτε θέλετε να ιδρύσετε την επιχείρησης σας λόγω σημαντικών οικονομικών και φορολογικών πλεονεκτημάτων.
  • Είτε ψάχνεται συνεργάτη – πωλητή – αντιπρόσωπο κλπ για να αυξήσετε τις πωλήσεις – εξαγωγές σας.
  • Είτε ζητάτε Επενδυτή για την κεφαλαιουχική ενίσχυση των κεφαλαιακών σας αναγκών

Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές που σας δίνονται με το να δραστηριοποιηθείτε σε άλλες χώρες. Το μόνο για το οποίο θα πρέπει να αποφασίσετε είναι η επιλογή της εισόδου σας στην παγκόσμια αγορά, τα υπόλοιπα είναι δική μας απασχόληση.

© 2016 ploes.org. All rights reserved.